• darkblurbg

Vanaf heden is het mogelijk om op de locatie Vechtstraat coaching gericht op het ouderschap aan te bieden door Elzingacoaching. Mijn collega Jessica Elzinga werkt zelfstandig, maar er is een nauwe samenwerking en zo nodig overleg. Ze stelt zich graag voor:

Jessica

Moeder, partner, ondernemend, gedreven, toegankelijk en geduldig. Ik ben gedragstherapeutisch werker en coach en in deze rol begeleid ik ouders in alle facetten van het ouderschap. Waarde toevoegen en in verbinding staan met mensen hecht ik veel waarde aan. Bijdragen aan groei en ontwikkeling door eigen kennis en ervaring te delen, is wat ik het allerliefste doe. Dus heb je ondersteuning/ begeleiding nodig, maar is er geen indicatie voor een psychologische behandeling dan kun je bij mij terecht. Ik werk nauw samen met PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

Achtergrond 

Ik ben mijn carriëre begonnen als gedragstherapeutisch werker binnen de GGZ. Vervolgens heb ik als ondernemer een kindvriendelijke horeca zaak in Groningen opgezet. Ik ben heel trots op deze zaak maar ik ben terug gegaan naar daar waar mijn hart ligt: de hulpverlening. Ik heb een 10-daagse persoonlijke leadershipcursus afgerond en ben POST HBO gediplomeerd hNLP-NLP Practitioner Communicatie en psychologie. Momenteel volg ik de hNLP-NLP Master Communicatie en psychologie opleiding. 

Aanbod

Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Ik ondersteun je graag in deze fase zodat je als aanstaande vader of moeder vanuit vertrouwen, en innerlijke kracht in het leven kan staan.

Naast mijn expertise op het gebied van ouderschap en combinatie werk en gezin kun je bij mij terecht voor persoonlijke groei & ontwikkeling, communicatie, authentiek leiderschap, stressmanagement en psychologie.

Contact

Wil je meer weten of je aanmelden, neem dan contact op met Elzingacoaching. Dit kan per telefoon op nummer 0620057794 of per mail: info@elzingacoaching.nl