• darkblurbg

Aanmelden kan via de e-mail (info@pp-noord.nl). Uw e-mail wordt uiterlijk binnen twee werkdagen beantwoord. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk. U kunt de voicemail inspreken en dan wordt u binnen twee werkdagen teruggebeld.

Voor vergoede zorg heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. De huisarts kan de verwijsbrief via Zorgmail versturen. De gegevens van Zorgmail: PP-Noord 500118764, AGB-praktijkcode: 94060963 en ppnoord@zorgmail.nl.

Indien u de behandeling volledig zelf wilt betalen, is een verwijzing van de huisarts niet nodig.

Als u twijfelt

Wanneer u twijfelt of u aan het juiste adres bent, biedt PP-Noord eenmalig een gratis telefonisch consult aan om uw klachten en hulpvraag te inventariseren. Indien behandeling bij PP-Noord niet geïndiceerd is, dan wordt met u meegedacht over een beter passend alternatief.

Coronavirus

Gezien de huidige coronacrisis ben ik genoodzaakt maatregelen te nemen in de praktijk. Ik volg hierbij de richtlijnen van de RIVM en van mijn beroepsgroep https://lvvp.info/nieuws/coronavirus-beleid-lvvp/. Alle cliënten zijn persoonlijk geïnformeerd. Nieuwe cliënten kunnen zich gewoon aanmelden. Per situatie zal gekeken worden wat de mogelijkheden zijn.