• darkblurbg

Beroepscode

PP-Noord werkt volgens de beroepscodes en richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), de wet Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG), de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), de Vereniging voor Gedragstherapie (VCGT) en de Vereniging voor Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR).

BIG-register

De wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) is er om de kwaliteit van zorgverleners te waarborgen. Mirjam Meek is opgenomen in het BIG-register onder nummer 89052754725 (gezondheidszorgpsycholoog).

Kwaliteitsstatuut

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Het goedgekeurde kwaliteitsstatuut van PP-Noord ligt ter inzage in de praktijk.

Tarieven

Tevens zijn wij verplicht de tarieven (zoals bepaald door de zorgverzekeraars en de NZA) te publiceren. Een link met de tarieven vindt u hier:

Tarieven BGGZ 2020

Tarieven SGGZ 2020

Tarieven BGGZ 2021

Tarieven SGGZ 2021

 

Geheimhouding

De psycholoog is wettelijk verplicht tot geheimhouding en hiermee worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Informatie wordt alleen met uw toestemming aan derden verstrekt. Kijk voor meer informatie op www.nza.nl

Privacy

Voor meer informatie over de privacy van de cliënt klikt u hier. Tevens is er een intern privacy beleid. Dit beleid is conform de nieuwe wet bescherming van privacygegevens (AVG).